Livrare nationala

Comenzile mai mari de 200 lei beneficiaza de transport gratuit. Daca valoarea facturii nu depaseste 200 lei, costul transportului este 15 lei.
Pentru produsele care se afla in stoc, termenul de livrare este de 1-2 zile lucratoare* de la plasarea comenzii. Pentru produsele care necesita personalizare, termenul de livrare este de 1-5 zile lucratoare*, in functie de complexitatea produsului.
Livrarea se va face prin curier rapid.

Livrare Internationala

Livram si pe teritoriul UE sau a tarilor non UE; te rog contacteaza-ne la hello@fadariart.ro pentru a afla tarifele sau verifica-le direct pe site, inainte de finalizarea comenzii. In functie de complexitatea produsului si destinatie, termenul de livrare este de 2-9 zile lucratoare*.

*In perioada reducerilor, timpul de procesare a comenzii poate creste. In perioada sarbatorilor de iarna, coletele pot fi livrate cu intarziere.
**Pentru localităţi care nu fac parte din aria de acoperire a firmei de curierat, se vor aplica taxe aditionale, care se platesc direct la curier. In acest caz va vom contacta telefonic si va vom comunica estimarea costului transportului.