Fadari Art

Povestea cărților

La sfârșitul anului 2020, după multe luni de pandemie, m-am trezit la ușă cu un sac de energie și dorință de a face mai mult. Pentru că ador să mă joc cu băiatul meu, însă îmi doresc să aibă și momente pe care le petrece singur, m-am gandit să îi cumpăr o carte de activități, cu care să ne putem juca împreună dar pe care să o savureze și singur.
Doar că ceea ce am achiziționat nu s-a ridicat la nivelul așteptarilor…mai deloc, astfel că m-am decis să îi fac eu o carte de activități, care să îi bucure privirea dar care, evident, să fie educativă. Și așa, după multe nopți albe, a prins contur prima mea carte de activități pentru copii, recomandată pentru grupa de vârstă 2-4 ani.
Pentru că am primit feedback pozitiv de la multe dintre persoanele care au primit cartea, nu m-am oprit și astfel, am decis să realizez un model și pentru copii mai mari, cu vârsta între 4-6 ani.
Una dintre prietenele mele mi-a spus că tare i-ar plăcea să-i vorbească băiețelului ei în engleză, atunci când se joacă, însă de multe ori cuvintele nu sunt la îndemână. Atunci nu am mai stat pe gânduri și am îmbrățișat imediat ideea ei – așa a luat naștere și cea de-a treia carte de activități, pe care copiii o pot parcurge singuri, fără a avea nevoie de cunoștințe de limba engleză insă care îi poate ajuta pe cei care doresc să comunice cu micuții și în altă limbă decât româna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *